Direct naar de webshopWilt u producten online bestellen?
Bezoek dan direct onze webshop.

Lees onze verkoopvoorwaarden

Track and Trace

Levering bij DSP Wijchen

Voor bestellingen geldt over het algemeen: Bestelt u vandaag? Dan heeft u het morgen in huis. Tevens bieden wij u de volgende verzendopties

  • 10:00 Express levering voor 10.00 uur.
  • 12:00 Express levering voor 12.00 uur.
  • Zaterdag levering.

Bezorgkosten

Bestellingen vanaf € 200,-: franco huis.
Bestellingen tot € 200,-: toeslag verzendkosten.

Wilt u meer informatie over de verzendkosten of toeslagen? Neem dan telefonisch contact op met onze afdeling verkoop: +31(0)24-6424424 of stuur een e-mail naar info@dspwijchen.nl

Informatie over status van uw pakket

Zodra uw order bij ons wordt verstuurd, ontvangt u een pakketnummer via de mail. Aan de hand van dit pakketnummer kunt u informeren naar de status van uw pakket. Zodra de DPD uw pakket heeft gescand, ontvangt u een mail over het tijdvak waarin de bezorging zal plaatsvinden. Als u niet in de gelegenheid bent uw pakket in ontvangst te nemen, heeft u de mogelijkheid een nieuwe bezorging in te plannen.

Zaterdaglevering!

DSP Wijchen biedt nu ook de mogelijkheid om pakketten op zaterdag te laten bezorgen. Bestelt u voor vrijdag 16.30 dan heeft u de bestelling zaterdag in huis. Voor meer informatie, klik op deze link en wij bellen u snel terug.

Track and Trace

Pakketten zijn op elk moment te volgen door middel van een pakketnummer. Zodra uw order verstuurd is ontvangt u van ons een e-mail met pakketnummer. Aan de hand van dit pakketnummer kunt u informeren naar de status van uw zending.